Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

NikadZaboravljeni.com.hr je internet stranica s puno interaktivnih funkcionalnosti na kojoj možete napraviti memorijalnu stranicu posvećenu preminuloj voljenoj osobi i na kojoj možete objavljivati osmrtnice.

Puno smo razmišljali, dok je ova internet stranica bila u procesu izrade, o životima ljudi i o tome kako bi neka osoba željela biti zapamćena nakon svoje smrti. Dotaknuli smo mnoga osjetljiva pitanja koja se sama po sebi nameću u smjeru takvog razmišljanja kao što su privatnost, religija, vjera, buduće generacije, nasljeđe…, te čvrsto vjerujemo da svaka životna priča može poslužiti kao izvanredna inspiracija budućim generacijama, bili oni članovi obitelji preminulog ili samo prijatelji ili čak samo puki slučajni posjetitelji.

Naš cilj je, dakle, stvaranje vječne, neizbrisive uspomene i sjećanja na naše voljene osobe koje su napustile ovaj svijet, ali čije srce i dalje kuca u nama jače nego ikad prije povezujući nas žive kroz sjećanja, priče i fotografije. Nadamo se da će ova internet stranica, kroz Vaš i naš trud, biti mjesto ispunjeno toplinom i osjećajnošću jer fotografije, priče, sjećanja i komentari rodbine i prijatelja mogu puno više reći o osobi od ijednog hladnog nadgrobnog spomenika. Vjerujemo da ova naša internet stranica može opet međusobno povezati davno izgubljene rodbinske veze i obnoviti neka vaša lijepa sjećanja, druženja i prijateljstva.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.